Üzleti filozófia

Ügyfeleink igényeit és hosszú távú érdekeit tartjuk elsődlegesnek. Szolgáltatásaink révén, velük szorosan együttműködve, ugyanakkor az önálló véleményalkotást megtartva támogatjuk Őket céljaik elérésében.

Célunk a biztos szakmai, módszertani bázison nyugvó, az empátiát és az intuíciókat is fontosnak tartó tanácsadói szemléletmód alkalmazása.

Módszereinket a nemzetközi színvonal fejlődésének megfelelően folyamatosan korszerűsítjük, és a piaci igények figyelembevételével használjuk, az ISO 9001:2008-es szabványnak megfelelően.

Munkatársainkat megoldás orientált szemlélet vezérli, amely révén a gyakorlatban is megvalósítható, hasznosítható javaslatok kerülnek megfogalmazásra, kidolgozásra.

Alapvető követelménynek tekintjük munkatársaink rendszeres szakmai továbbképzését, folyamatos szakmai, emberi fejlődését és a környezettudatos tevékenység hatékony alkalmazását.

Teljes mértékben betartjuk a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének Etikai Kódexét, elfogadjuk a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) vezetési tanácsadás területére kidolgozott irányelveit.